perjantai 20. maaliskuuta 2015


Matka lähestyy!

Sunnuntaina hypätään koneeseen ja suunnataan kohti Kiinaa, Pekingiä. Siellä vietämme seuraavat neljä viikkoa tutustuen paikalliseen kulttuuriin, opiskeluun ja päiväkotitoimintaan ja ehkä pääsemme jopa itsekin työskentelemään täkäläisten parissa. Mielenkiintoinen reissu siis tulossa!

Mutta vähän meidän bloggaajien taustaa... Olemme siis Amiston ensimmäisen vuoden lähihoitaja opiskelijoita ja tulemme tänne päivittämään (toivottavasti) matkamme etenemisestä ja kokemuksista mahdollisimman tiiviisti. Tämähän riippuu tietysti siitä, miten tämä blogi Kiinan maalla toimii, eli jää nähtäväksi. Muussa tapauksessa laittelemme viestiä Suomen kamaralle ja joku täällä siirtää ajatuksemme blogiin :) Ja saattaapa meidän opettajakin käydä täällä välillä.

Sitä mitä minä olen tässä hämmästellyt on, että miten kuukauden reissulle voi olla pakattuna näin vähän tavaraa??? Minulla kun on aina kymmenet eri kengät ja vaatekerrat matkassa... Nyt, kun katson laukkuun niin minusta näyttää huolestuttavan tyhjältä... Ehkä on kuitenkin varalta hyvä tyhjentää koko vaatekaappi matkaan. Mutta toisaalta, onpahan tilaa tuoda Kiinasta tuliaisia!

Vielä pitää malttaa odottaa pari päivää ja sitten se on menoa.

Matkakuume hipoo jo taivaita!

- Kati -
Opiskelija